Tuesday, April 26, 2011

at RACAD

hye semua.. sekarang aku kt LAB RACAD.. still dengan berbaju kurung biru yang aku pakai sejak dari pukul 1 tghhari tadi lg.. cume bezanyer time kol 1 td aku aku cantek(cantek ke??).. kire ok laaa.. bedak ade lg terpalit kt muka.. bibir pon merah lg.. nk present depan DR YUSOF kn..hahaha..

tp sekarang??? adeeeii,busuknyer muka.. bedak kt muke pon da xde.. ngn bibir kering kne aircond..huhu.. aku sekarang kt LAB RACAD sebabnyer terpakse wat balik projek EMG kitorg.. time present td ade error yg DR YUSOF mntak kitorng redo simulation, report and poster.. ak??? of coz la bukan aku yg buat.. aku juz duduk jek dalam lab ni, sbb tu la sempat post blog kn?? hehehe..

kejam la DR ni.. xthu ke kitorg ngh mnggu exam sekarang?? xbaek tol layan kitorg mcmni.. huhu.. da la tetapkn next presentation on this FRIDAY at 3pm.. ohh MY GOD!!! i have exam on FRIDAY morning.. xsempat ni nk prepare tuk exam,pastu nk prepare physical ngn mental tok berhadapan ngn DR YUSOF lg..huhu

meh2 tgk muke busuk aku sekarang.. hahaha.. yana ngn umi aku xberani la nk kte busuk,krg xpasal2 marah aku lak.. haha














bermanje2 ngn umi ngn yana.. busuk x???
da la ngh lapar giler..
lapar sgt smpai da xde selera da..
kurus la aku mcni..
hahahaha

Thursday, April 21, 2011

Exhibition ^__^

selamat hari khamis =))

aku bangun lambat rini, sebenarnyer pagi ni sepatotnyer ktorg g taklimat PSM1.. tp memandangkan aku xtrbangun td.. xg la.. hehehe.. bukan malas k, juz letih dalam bas semalam pon xhilang lg..

aku nak bercerita pasal hari Isnin ritu, time exhibition Micro Processor Micro Controller.. semuanyer berjalan sangat lancar.. even ak trsangat2 la bosan sbb 1 group ngn budak2 laki.. tp xpe la, yang penting aku xkene wat ape2. juz relax jek.hehe

memang ramai la time tu.. sbb campur ex-matrix ngn ex-dip.. dalam 6 section xsalah aku.. kalo 1 section ade 6 group darab ngn 6 section.. jawabnyer dlam 36 group project.. tu jz aggaran kasar jek.. aku pon xsure yg join berape group sebenarnyer..

group ktorg wat DISPLAY PROPELLER.. thanks tok dak2 group ak especially ROY ngn DANIAL sbb btungks lumus siapkan project.. dorg jgk yg susah payah jawab soalan panel.hehehe.. special thanks tok diri sendiri sbb berjaye siapkan full repot.. dan di edit oleh ACAP dan laen2..

result:
ni la display propeller yg kitorg wat..

byk kelemahan yg ktorg perlu baiki.. thanks to MR Chew Chang Choon atas segala komen, suggestion and macam2 lagi la... haaaa,thanks jgk sbb awal2 lg da serbu group ktorg dan hampir2 rosakkan propeller kitorg..hehehe.. terpakse ktorg solder lg sekali.

project aku menang tempat ke 5 project terbaek k.. =))

ngn Syakira aka joy..

mudah2an project aku ni dapat membantu carry mark.. memandangkan carry mark ak tersangat la sikit.. exhibition ni stat kol 8 pagi sampai la kol 4 lebih.. lame giler.. lame sbb nk tggu panel evaluate.. pastu tggu dekan plak.. ngn majlis penutup lg.. huhu.. seyes letih giler.. 

tibe2 terpk tok PSM 1 nnt.. nyesal plak x g taklimat pagi ni.. huhuhu..

salam..

Sunday, April 10, 2011

Say FROG!!!

hahahahaha.. sengal giler video ni.. korang layan k ^___^


P/S: ish2.. jangan ajar budak mencarut la..hahaha

Pages