Sunday, October 23, 2011

'Town n Gown'

Assalamualaikum wbt..

semalam 22 oct, ak sempat join perarakan TOWN n GOWN sempena majlis konvokesyen yang diadakan di dataran Batu Pahat. aku mewakili kontijen Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik.. 
Bile da nk abes belajar, baru la timbul keinginan nk join bende2 mcmni.. 
kalo xjoin lgsg,xdpt pengalaman lak nnt..


di monopoli oleh kaum Hawa ^__^


semua kontijen diarahkan berkumpul pd jam 5 ptg.. pastu ramai2 ktorg bergerak ke Dataran Batu Pahat.. sampai kat sane dalam jam 6 ptg..




ktorg start berarak dalam pukul 8mlm.. tp yg sedihnyer tbe hujan turun dgn lebat.. abes basah semua.. tudung,baju,seluar,kasut.. tp semua mcm xkesah jek.. semangat masing2 masih kuat..
still wat persembahan dgn baik, dan bersorak dgn kuat..






sesudah perarakan.. muke masing2 berkilat sbb kene hujan..
baju basah.. sejukkk!!!




kereta berhias FKEE..


rezeki ktorg semalam, ktorg menang perarakan.. 
walaupun just hadiah saguhati, tp ktorg da hepi sgt2..
segala penat lelah berbayar..
ktorg antara fakulti yg terbaek.. ^__^
selain itu, FKMP pon menang hadiah saguhati gk..

Tempat pertama,kedua,dan ketiga dimenangi oleh 
Canselori,Perpustakaan, dan pusat pengajian diploma..
mcm xadil lak keputusan ni..huhu..



kemuncak program ni, ktorg dipersembahkan dengan bunga api...
waaaaaa!!!! best giler!!! cantek2!!byk lak tu..
tibe2 teruja lak.. hehehe
bak kata aku PEQAK
bak kata nayang DARAT
bak kata ili KL xde bahase mcm tu..hehe



ni la ketua ktorg.. thanks Mus..

kalo nk tgk video, boleh terus ke bloq MUSQ production.

No comments:

Pages