Sunday, January 6, 2013

Hazikah Humaira


My Little Princess Hazikah Humaira

hi.. i'm just 3 months.. and i love my Mak Ngah sooo much!


Hazikah with Tok Muda yang masih Cantik lg Menawan dan Rupawan.


Hazikah memang suke buat muke tensen mcmni.. Bajet Good2 Hazikah nie..
Hazikah with MakCik (Makcik belanja KFC).


Hazikah dan senyuman time tidur. Hazikah mimpi apa ek sampai sengih-sengih mcmni?


Hazikah kesejukan di Gunung Jerai.. xfaham aku napa la mak dia ni boleh kasi anak pakai baju lengan pendek. Sejuk kot atas Gunung Jerai. Aku yang lemak banyak pon sejuk.


Si Gebu Hazikah dah pandai main!! dah pandai bagi respon kalau org panggil nama dia.. 


Mak Ngah pon jeles tengok pipi Hazikah nie.. Tegang sgt2! dagu pon hilang =.=

Saturday, January 5, 2013

Little Hadif

Meet my Little Boy.. Hadif Hamzi

Handsome + Macho little Hadif 


xsure la Hidung Hadif nie ikut sapa.. haha.. Mata bulat, Kepala besar


Hadif With Tokwan and Eskrem..


Comot Hadif.. Pipi pon besar.

even Hadif ni dah pandai jalan, tapi rasa xselamat je kalau biar die jalan.. terhuyung-hayang pastu mesti jatuh.. mybe xdapat balance kan lg saiz badan dan saiz kepala..

senang sangat nak jaga Hadif, sebab die sangat berdikari, xpernah menangis tanpa sebab.. just merengek-rengek bila lapar, nak susu, nak tidur.. bila bangun tidur pon sengeh-sengeh jek..

dan yang paling penting suke sangat curi-curi kuar rumah takpon curi-curi ke bilik air nak main air.. (Hadiffff! Mak Ngah marah ni!)

Favourite Hadif ::bite bite and bite!! Hadif nie paling suka mengigit.. serius sakit kalau Hadif gigit!

Hadif just 1 year 2 months! poor little Hadif, kecik2 dah ade adik 3 months! 

video
Hadif dan Playground.. 

video
Hadif dan jatuh..

video
mulut bising dan jatuh..


heyyy.. i'm comel rite???

Wedding Day NURUL AINI & AMAR SALIHIN


TARIKH : 1/12/2012


Pengantin berarak masuk bersama rombongan pihak pengantin lelaki


Tema Biru


Lain macam betul cara salam

Majlis yang simple tapi tetap meriah.. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar walaupun hujan di sebelah petang majlis. Tetamu xputus-putus hingga ke tengah malam.. 

Tapi yang paling spoil, dalam pukul 1pagi aku tertutup lampu luar, dah la ada tetamu lagi, xpasal2 kena tegur ngan mak. Macam halau tetamu lak kn.. Ehhh, dah pukul 1pagi kot, time tidur.. haha

Ahli keluarga makin bertambah.. YEAYYY, xsabar nak hitung hari nak tambah bilangan anak buah lagiii (jangan risau Hadif, Hazikah.. Mak Ngah tetap sayang korang sangat2 nie)..

Walaupun akak aku cakap kena tunggu, xpa! aku sabar tunggu.. hihi

Pages